İngilizce Türkçe - Türkçe ingilizce Sözlük

İngilizce Kaynaklar / Sözlükler:

Linguatic Sözlük
 Linguatic yeni resimHiç şüphesiz İngilizce eğitimi için olmazsa olmaz birincil kaynak iyi bir sözlüktür. Günümüzde kitap defterle çalışmanın yerini bilgisayar ve internetten çalışmanın aldığını düşünürsek, bilgisayar ortamındaki İngilizce kelimelerin anlamlarını öğrenebileceğimiz kullanışlı bir sözlük başucu kaynağımız olacaktır. Yıllardır İngilizce öğrenmeye gayret eden biri olarak pek çok sözlük denedim. Bunların başında Moonstar ve Babylon geliyor. Şimdi sizlere bahsettiğim sözlük tıpkı Babylon sözlük gibi bilgisayar ortamındaki (word, Excel, internet Explorer, pdf file v.b.) sözcükleri Ctrl+sağ tuş kombinasyonuyla yakalayabiliyor. (Ctrl tuşuna basılı tutarak kelimenin üzerine mause sağ tıklayarak kelimeyi otomatik yakalıyorsunuz.)
linguatic 02
Aynı zamanda pek çok phrase ve idiom anlamlarını da bulabiliyorsunuz üstelik bu sözlüğü aşağıdaki adresten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Detaylı Bilgi almak ve Sözlüğü indirmek için Tıklayın!!

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir