Effortless English Nasıl indirilir



Merhaba, ben, Effortless English yöneticisi A.J. Hoge. Şimdi sizlere tam olarak Effortless English derslerini nasıl alacağınızı göstereceğim. Çünkü, derslerimin hepsi dijitaldir. Bu harika bir şeydir. Çünkü onları hemen şimdi alabilirsiniz. Posta beklemenize gerek yoktur. Kargo yok, ekstra kargo ücreti yok. Bunun yerine, size bir bağlantı içeren bir e-mail gönderiyorum. Sonra bu bağlantıya tıklayıp, her ders setini bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Ve onları hemen bugün kullanabileceksiniz.


Şimdi, bunun nasıl çalıştığını size göstereyim. İlk olarak sayfanın alt tarafına gidiyorsunuz. Ve bu büyük kırmızı düğmeye (Buy Lessons Now) tıklıyorsunuz. Ve düğmeyi tıkladıktan sonra, ödeme sayfasına gideceksiniz. Şimdi, zaten ödeme yaptığınızı düşünerek devam edelim.

Ödeme yaptıktan hemen sonra, Effortless English’ten bir mail alacaksınız. Şimdi bu e-maile bir bakalım. Evet, işte, Effortless English LLC’den bir mail var. İşte bu derslerinizin e-maili. Başlığı görüyorsunuz Original Effortless English Lessons. Sonra bu maili açıyoruz. İşte bu da e-mailin içeriği. Mailde yazan, “You can download file(s) for Original Effortless English Lessons” (Orijinal Effortless English Dersleri için dosyaları indirebilirsiniz.)

Ve burada bir büyük bağlantı var. Dersleri indirmek için, basitçe e-mailinizdeki bu linkte tıklıyorsunuz. Tıkladık ve işte ordalar. İşte bu, derslerin indirilme sayfası. Gördüğünüz gibi uzunca bir ders listemiz var. Bunlar bütün ders setlerinin indirme bağlantılarıdır. Bunların hepsinin içinde 2 yâda 3 ders vardır. İçlerinde mp3 ses dosyaları bulunan ders setleridir. Bunlar mp3 ses dosyalarıdır ve onları bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca dersleri ipod ya da mp3 playerinize de atarak kullanabilirsiniz. Bu harika bir şeydir, çünkü dersleri her yerde dinleyebilirsiniz.

Ders setlerinin içinde ayrıca pdf yazı dosyası da mevcuttur. Dersleri aynı zamanda okuyarak da takip edebilirsiniz. Peki dersleri nasıl alacaksınız. Çok kolay, işte burada gördüğünüz “click here to download” bağlantısını tıklayacaksınız. Mesela buradaki “welcome guide” dosyası, dersleri tam olarak nasıl kullanacağınızı anlatan dosyamızdır. İşte bu dosyaları indrimek için “click here” yazan bağlantılara tıklayacaksınız.

Dersleri indirme bağlantısını tıkladıktan hemen sonra bilgisayarınız size “bu dosyayı ne yapmak istiyorsunuz?” gibi bir seçenek sunacaktır. Dosyayı sabit diske kaydet gibi bir seçeneği işaratledikten sonra “Tamam” sekmesini tıklayıp dersinizi indirmeye başlayacaksınız. Ve Effortless English mp3 dersleri sonsuza kadar sizin olacak.

Evet, gördüğünüz gibi derslerinizi hemen şimdi alıp kullanabilirsiniz. Bir hafta ya da iki hafta kargo beklemenize gerek yok. Posta falan yok, hemen, derhal derslerinize ulaşabilirsiniz. Bu çok basit ve çok kolay bir süreçtir.

Gördüğünüz gibi, dosyamızı indirme işlemi neredeyse bitti. İndirme işlemi bittiğinde, kolayca ders setini açıyoruz. Welcome Guide dosyamızın indirme işlemi bitti ve dosyamız anında açıldı. Sonra ilk ders setimizi “The Day of The Death” indirme linkine tıklayarak indiriyoruz. Diğer ders setimiz “A Kiss” ve diğer ders setlerinide bilgisayarımıza indiriyoruz.

Tekrar belirtmek gerekirse ders setlerinin içinde, “mini story” dersimiz, “Audio” dersimiz, “Text” dosyamız, bazı setlerde “Point Of View” dersimiz ve “Commantary” dersimiz mevcuttur. Ayrıca derslerimizin kendi içinde seviyeleri vardır. Örneğin birinci seviyedeki “The Day Of The Death” dersimiz muhtemelen en kolay dersimizdir. İkinci seviye biraz daha zordur, ama çok zor değildir, hatta oldukça kolaydır. Sonra üçüncü seviyemiz “Cafe Puccini” dersiyle başlayan, “Disobedience” dersiyle devam eden seviyemiz gelir ki üçüncü seviye biraz daha ileri seviyedir. Sizler de kolaydan başlayıp daha ileri seviyelere doğru çalışabilirsiniz.

Ve en sonunda bonus derslerimiz mevcuttur. Bonus “Hitch” dersleri Hitch filminden kesitler alınarak yapılmıştır. Hitch filminin küçük bölümlerini anlamanıza ve orada geçen kelimeleri özümseyerek öğrenmenize yardımcı olur. Hitch dersleri harikadır, herkes onları çok beğenir, sizler de beğeneceksiniz.

Ve, işte hepsi bu. Tek yapmanız gereken, dersleri almak. Derslerinizi şimdi alın, aşağıdaki büyük kırmızı butona tıklayın, bilgilerinizi doldurun, hemen sonra e-mail adresinizi kontrol edin, derslerinizi hemen şimdi almaya başlayın. Dersleri kullanmaya hemen bugün başlayabilirsiniz. Bütün dersleri alma süreciniz 5 dakika kadardır. Yani 5 dakika içinde Effortless English derslerini kullanmaya başlayabilirsiniz. Sizin ingilizce öğretmeniniz olmaktan gurur duyuyorum ve size öğrettiğim için çok mutluyum. Tekrar görüşürüz, hoşçakalın.

Click here to view more details

Get Effortless English Lessons

Effortless English yazılarımız:
Effortless English Sistemi
Effortless English Kural 1: Kelime Ezberlemeyin!
Effortless English Kural 2: Gramer Çalışmayın!
Effortless English Kural 3: önce ingilizce dinleyin!
Effortless English Kural 4: Yavaş ve Derinden Öğrenme!
Effortless English Kural 5: Point Of View Gramer Dersleri!
Effortless English Kural 6: Gerçek ingilizce öğrenin!
Effortless English Kural 7: Dinle ve Cevapla Tekniği!

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

1 yorum:

  1. tekrar tekrar dinleyin endişe etmeyin deniliyor ama ne kadar doğru bu?
    Başlangıç seviyem var, mp3 dinliyorum, bazı kelimeleri anlamasam da çoğunu kulaklıktan duyabiliyorum. onun haricinde internette yazılan ingilizce yorumları anlayabiliyorum fakat konuşamıyorum sorun bu? tavsiyeleriniz varsa alabilirim. :)

    YanıtlaSil

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir