İngilizce Konuşmak İçin Mini Hikaye Dersleri ve Dinle-Cevapla Tekniği

Etkili ve kolay İngilizce öğrenmek ve akıcı İngilizce konuşmak için, sitemizde uzunca bir süredir çeşitli tavsiyelerimizi paylaşıyoruz. Bunun yanı sıra sizlere faydalı olacağını düşündüğümüz İngilizce video dersleri ve çeşitli dinleme aktivitelerine ait mp3 dersleri ile pdf dokümanlarını indirebileceğiniz linkleri sizlere gönderiyoruz.
 
Bu yazımızda, siz değerli okurlarımızdan tarafından sıkça sorulan bir soruyu ve bu soruya gönderdiğimiz yanıtı paylaşacağız. Ayrıca hemen aşağıda ücretsiz olarak paylaştığımız İngilizce dinleme derslerini bilgisayarınıza indirip tekrarlı olarak dinleyerek İngilizce konuşma becerinizi geliştirebilirsiniz.
 
Ziyaretçimiz Tahsin Beyin sorusu:
 
Rahat ingilizce setinizle ilgili bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
 
Cevabımız:
Merhaba Tahsin Bey. Öncelikle aşağıdaki bağlantılara tıklayarak, ücretsiz İngilizce derslerimizi bilgisayarınıza indirin ve 3-4 gün boyunca tekrarlı olarak dinleyerek faydasını kendiniz tecrübe edin isterim.
 
 
ingilizce konuşmak için dinleme dersleri indir
Rahat İngilizce eğitim seti, sıfırdan İngilizce öğrenmek için uygun olarak hazırlanmıştır. Set içinde toplam 20 bölüm vardır. Her bölümde; gramer, mini hikaye ve extra olmak üzere 3 ders bulunur. Her dersin mp3 formatında dinleme dosyası ve pdf formatında  yazılı dokümanı vardır. Derslerimizi dinlerken aynı zamanda okuyarak da takip edebilirsiniz. Böylece İngilizce kelimelerin yazılışlarını ve telaffuzlarını da öğrenmiş olacaksınız. Aynı zamanda İngilizce okumanız da gelişecektir.
Set içinde ders çalışma rehberi vardır. Bu rehberde verilen açıklamalara uygun olarak her akşam ve hafta sonları düzenli çalışırsanız çok büyük faydasını göreceksiniz inşallah.
Özellikle mini hikaye derslerinde kullanılan tekrarlı soru cevap yöntemi, İngilizce anlama ve konuşma becerilerinizi çok hızlı bir şekilde geliştirecektir. Bu dersi bol bol dinleyin ve birinci dinlediğinizde olmasa bile, sonraki dinlemelerinizde sorulan kolay sorulara yüksek sesle cevapları söylemeye çalışın.
Bu yöntem gerçekten çok güçlüdür, faydasını bir iki hafta sonra hissetmeye başlayacaksınız. Ve bu derslerle çalışarak, diğer İngilizce kurslarında elde edemediğiniz pratik yapma şansıyla İngilizceyi dinleyerek ve konuşarak çok sağlam öğreneceksiniz. Şimdi yukarıda paylaştığımız ücretsiz dersleri bilgisayarınıza indirip en az 4-5 gün boyunca tekrarlı olarak dinleyin. Size nasıl faydalı olacağını kendiniz görün.
 

Rahat İngilizce Yazıları:

 

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir