ingilizce dersleri indir

Bedava ingilizce dersleri indir sloganıyla, ingilizce dersleri paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün sizlerle paylaşacağımız ingilizce dersi, Effortless English üçüncü seviyesindendir. Aşağıdaki indirme linkine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet komutuyla ders setini rar dosyası olarak bilgisayarınıza indirin. Evet, ders seti diyoruz çünkü söz konusu rar dosyasının içinde bir adet pdf metin dosyası, bir adet mp3 audio ses dosyası ve bir adet mini story mp3 dersi mevcuttur. Dersimizin adı: Validation.

Her zaman olduğu gibi hatırlatmakta fayda var; Mini story mp3 dersi, Effortless English setleri içindeki en önemli derstir. Validation ders seti içindeki dersleri en az bir hafta boyunca hergün dinleyin. Mini Story mp3 dersini bir hafta boyunca hergün bir kaç kere dinleyin. ilk gün yapamasanız da sonraki günlerde A.J. Hoge'un sorduğu sorulara yüksek sesle cevaplar verin. Bir hafta sonunda derste geçen yeni kelimeleri özümseyerek öğrenmiş olacak, bu kelimeleri ingilizce konuşmalarda duyduğunuzda hemen anlayacak ve otomatik olarak kullanabileceksiniz.

Download linki:

Validation ingilizce dersleri indir

Rar dosyasında şifre yoktur. Derslerinizi güle güle kullanın. Diğer Effortless English derslerini de yukarıda bahsettiğimiz gibi çalışın. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için, daha önce yayınladığımız ingilizce çalışma teknikleri yazımızı okuyabilirsiniz. Bu tekniklerle ingilizce çalışmaya devam edin, bir süre sonra ingilizcenizin geliştiğini herkes farkedecek.

Daha önce paylaştığımız ücretsiz ingilizce dersleri için şu yazılarımıza bakın:

Hitch ingilizce dersleri indir
Storytelling ingilizce dersleri indir




Effortless Englihs sistemini tanımak için burayı tıklayın. Ayrıca Effortless English 7 Kuralını öğrenmek için aşağıdaki başlıklara tıklayın.

Kural 1: Kelime Ezberlemeyin
Kural 2: Gramer Çalışmayın
Kural 3: Önce Dinleyin
Kural 4: Deep Learning
Kural 5: Point Of View (Effortless English gramer dersleri)
Kural 6: Gerçek ingilizce öğrenin
Kural 7: Dinle ve Cevapla (dinle ve tekrarla değil)
Effortless English Full Set Nasıl indirilir

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir