Pratik ingilizce dersleri mp3 indir

Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlerle yeni bir ders paylaşıyoruz. Bu dersimiz Effortless English setinin birinci seviyesinden. Daha önce paylaştığımız Effortless English üçüncü seviye derslerini bazı arkadaşlar biraz zor bulmuşlar. O yüzden yoğun istek üzerine birinci seviyeden bir ders paylaşıyoruz. Birinci seviye derslerinde A.J. Hoge'un konuşma hızı daha yavaştır. Böylece yeni başlayan arkadaşlar, dersi daha kolay takip edebilirler.

Her zaman olduğu gibi bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum. Ders setini aşağıdaki indirme linkine tıklayarak bilgisayarınıza indirin. Rar dosyasından çıkan ingilizce mp3 derslerini bir hafta boyunca hergün bir kaç kere dinleyin. Özellikle mini story mp3 dersini daha çok dinleyin. A.J. Hoge'un sorduğu sorulara yüksek sesle cevaplar vermeye çalışın.

Tüm Effortless English derslerini bu şekilde düzenli çalışırsanız kısa zaman sonra ingilizcenizin ne kadar geliştiğini farkedeceksiniz. Orta seviye (Intermediate) ingilizce bilgisine sahip arkadaşlar bu sistemle hergün çalışarak 6-8 ay sonra akıcı ingilizce konuşabilirler.

"A Kiss" Ders setini indirmek için burayı tıklayın

Effortless English Sitesine Gitmek için Tıklayın

Yeni Başlayanlar İçin Rahat İngilizce Seti


Effortless English seti, Türkçe destekli değildir. Bu set anlıyorum ama konuşamıyorum seviyesindeki, yani orta ve ileri düzey İngilizce bilgisine sahip olanların akıcı İngilizce konuşmalarını sağlamak için çok idealdir.
 
Yeni başlayanlar ve biraz temel bilgisi olan arkadaşlar için, Effortless English yöntemleriyle benzer teknikleri kullanarak hızlı ve kolay İngilizce öğrenebileceğiniz Rahat İngilizce eğitim setini tavsiye ederim. Bu set ile aynen Effortless English'te olduğu gibi, keyifli hikayeler dinleyerek, dinle ve cevapla dersleriyle konuşma pratiği yaparak İngilizce öğrenebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve ücretsiz İngilizce mp3dersleri indirmek için:

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

2 yorum:

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir