Ücretsiz ingilizce dersi indir

Ücretsiz ingilizce dersleri paylaşmaya devam ediyoruz. Öncelikle başlangıç ve orta seviyede olan arkadaşlar için Rahat İngilizce eğitim seti içerisinden bir bölüm paylaşacağım. Daha sonra da orta ve ileri seviye arkadaşlar için Effortless English seti içinden bir bölümü indirebilmeniz için linkleri vereceğim.

Rahat İngilizce mini hikaye soru cevap dersleriyle kendi kendinize pratik İngilizce konuşma çalışmaları yapabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden ücretsiz İngilizce dinleme ve pratik derslerini bilgisayarınıza indirin ve bu dersleri en az 3-4 gün boyunca tekrarlı olarak dinleyin. Mini hikaye derslerindeki kolay sorulara yüksek sesle cevaplar vererek İngilizce konuşma pratiği yapın.

Ücretsiz İngilizce Dersleri İndir




Bugün sizlerle paylaşacağımız ikinci ders seti, yine Effortless English sisteminden. Aşağıdaki download linklerine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet sekmesine tıklayarak dersleri bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Dersimizin adı Storytelling. Herzaman olduğu gibi dersin en önemli bölümü mini story mp3 dosyasıdır. Ders setini bilgisayarınıza indirdikten sonra bir hafta boyunca hergün bir kaç kere dinleyin. bir hafta sonunda derste geçen yeni kelimeleri özümsemiş olacaksınız. ingilizce çalışmalarınızda sizlere daha önce de bahsettiğimiz gibi tekrarlı dinleme yaparak çok hızlı bir şekilde ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. ingilizce eğitimi için daha önce sitemizde yayınladığımız harika tekniklere, yazımızın en altındaki linklerden ulaşabilirsiniz. 

Dersin metin (Pdf) dosyasini indirmek için burayı tıklayın
Audio mp3 dersini indirmek için burayı tıklayın

Alternatif download linki:
Derslerin tümünü birden set olarak (rar dosyası içinde) indirmek için burayı tıklayın
(Rar şifresi: power-english.net)

Not: Mini Story mp3 dersinde A.J. Hoge’un sorduğu basit sorulara (gerekirse dersi durdurarak) yüksek sesle cevaplar verin. İlk dinlediğinizde zorlanırsanız sadece dinleyin. Sonraki dinlemelerinizde mutlaka cevap vermeye çalışın. Effortless English derslerini bu şekilde çalışırsanız (hergün en az bir saat) kısa süre sonra kelime bilginiz, anında anlama ve akıcı konuşma beceriniz çok hızlı bir şekilde gelişecektir.



Konuyla ilgili önceki yazılarımız:

Effortless English Sistemi
Rahat İngilizce pratik konuşma seti
Effortless English Kural 1: Kelime Ezberlemeyin!

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir