English Mini Lesson 01- Leap Year

Yeni bir video dersini sizlerle paylaşıyoruz. Sitemizdeki videolar Youtube sitesinden alınmıştır. Video derslerinden en güzel şekilde faydalanmak için çalışma sisteminiz şu şekilde olmalıdır:

İngilizce video dersimizi, varsa altyazısıyla birlikte birkaç kere dinleyin. Bimediğiniz yeni kelimelerin anlamlarını, sözlük yardımıyla bulup kendinize ait bir not defteri yada excel tablosuna kaydedin. Video dersimizi birkaç kere daha altyazıyla birlikte dinleyin. Son olarak yazıları okumadan, sadece dinleyin.

Video derslerini analiz etmeye çalışmayın. Sadece tekrar tekrar dinleyin. Bir ingilizce video dersini, bir hafta boyunca her gün dinleyin. Ezberlemeye çalışmadan, grameri analiz etmeye çalışmadan, anlama yoğunlaşarak tekrar tekrar dinleyin. Hepinize iyi dersler...

English Mini Lesson 01- Leap Year
A new category of videos: mini lessons. Topic: Leap Year. Learn a common rhyme about the months of the year. Levels: all.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir