İngilizce Kişisel Gelişim Videoları 2

Bugün Tony Robbins kişisel gelişim dersimizin ikinci bölümüyle karşınızdayız. Tıpkı birinci bölümdeki gibi A.J. Hoge Antonny Robbins'in konuşmasında kullanılan kelime ve phraseleri açıklıyor.

Aklıma gelmişken, sitemizdeki video derslerinden maksimum faydayı sağlamak istiyorsanız sizlere bazı tavsiyelerim olacak:

1 - Kendinize excelde küçük bir sözlük oluşturun. İzlediğiniz derslerde geçen yeni kelimeleri not edin. Bunların anlamlarını sözlük yardımıyla bulup yazın (ama ezberlemeye çalışmayın)
2- Sitemizdeki ingilizce video derslerini tekrar tekrar dinleyin. Özellikle ilginizi çeken ve eğlenceli videoları kaydedip onları hergün birkaç kere dinleyin. Effortless English Dördüncü kuralını anlatırken yavaş ve tekrarlı öğrenmenin (Deep Learning) öneminden bahsetmiştik.
İngilizce Kişisel Gelişim Videoları 2:



Kişisel Gelişim Dersleri:

Kişisel Gelişim ingilizce dersleri 1

Etkili İngilizce Öğrenme Kuralları:

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir