İnternetten İngilizce Öğrenmenize Yardımcı Olacak 7 Blog

İngilizce öğrenmeyi kafanıza koydunuz bu konuda internetten destek almaya karar verdiniz. İnternetten İngilizce öğrenmenin iyi ve kötü yanlarını sayacak olursak; iyi yanları hakkında şunları söyleyebiliriz. İngilizce öğrenebileceğiniz kaynakların neredeyse tamamı ücretsiz. Bu sayede İngilizce filmlere, müziklere ve yayınlara ücretsiz şekilde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
İnternetten İngilizce öğrenmenin kötü yanlarını sayacak olursak web aleminde bu kadar çok ücretsiz kaynağın olması sizin kafanızı karıştırabilir. O zaman bu konuda ayrıca başka bir kaynağa daha ihtiyacınız olacaktır. Yani internetten İngilizce öğrenmek istiyorsunuz ama o kadar çok websitesi ve blog var ki, hangisinin sizin için daha faydalı olduğunu, hepsini tek tek araştırarak anlamanız çok zor. O halde güvendiğiniz birinin tavsiyelerine kulak vermek çok akıllıca olacaktır. 
Bu yazımızda sizlere internetten İngilizce öğrenmenizde yardımcı olacak 7 siteyi tanıtmaya çalışacağız. İlerleyen günlerde bu listeye yeni siteleri ekleyerek bu konudaki çalışmalarımızı sizin İngilizce öğrenmeniz için daha faydalı hale getirmeyi düşünüyoruz.

internetten-ingilizce-öğrenmek
Bu sitede günlük İngilizce diyaloglarınız hiphop müzik tarzı ile öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda İngilizce öğrenen kişiler sitede birbirleriyle fikir alışverişi yaparak kültür etkileşimine katkıda bulunmuş oluyorlar.
40.000’den fazla bir topluluğa sahip olan Brezilya merkezli sitenin sahibi Shayna adında bir İngilizce öğretmeni. İngilizcenizi her yönü ile geliştirmeniz için sitede çok sayıda ders, e kitap ve mp3 mevcut.
Bu kapsamlı sitede İngilizce öğrenmek isteyen herkes için bir şey var. Yeni başlayanlar, ara seviyede olanlar ve ileri seviyedeki öğrenciler için dökümanlar mevcut. Sitenin misyonu ise, online ve yüzyüze  hem dünyayı birbirine bağlamak hem de insanlara toplum İngilizce öğrenme hususunda ilham olmak.
İngilizce dil becerelileri geliştirebilmeniz için bol fırsatlar sunan sitede metinler mesajlar ve videolar yer alıyor. Sitedeki içerikler çeşitli kategorilere ayrılarak kullanıcılara eklektik şekilde sunulmuş durumda.
Göze hoş gelen renkli bir tasarımı olan sitede ziyaretçilerin İngilizceyi eğlenerek öğrenmesi adına  ilgi çekici grafikler bol sayıda kullanılmış.  Ders kitaplarının verimliliğinin çok düşük olduğunun belirtildiği sitenin ana hedefi ise ziyaretçilerinin akıcı şekilde İngilizce konuşmasını sağlamak. Sitenin 80.000 civarında kursiyeri bulunuyor.
Bu sitede, yeni başlayanlardan, orta ve ileri seviye İngilizce bilgisine sahip olanlara kadar çok faydalı kaynaklar bulabilirsiniz. Özellikle İngilizce gramer, kelime bilgisi, listening ve speaking konularında çok kaliteli dersler bulmak mümkün. Öncelikle siteye ücretsiz üye olup bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Bu hesap sayesinde hangi bölümleri ne kadar çalıştığınızı ve hangi bölümlerde ne kadar ilerlediğiniz görmeniz mümkün. İnternetten İngilizce öğrenmek isteyenler için en iyi sitelerden birisi olduğunu söyleyebilirim.
Bu siteyi özellikle birinci sıraya yazmayı istedik. Çünkü Türkçe bir site, diğerlerine göre size kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Adından da anlaşılacağı gibi genellikle youtube sitesindeki İngilizce video dersleri ve bunun yanında çok faydalı İngilizce öğrenme stratejilerini bu ingilizcetube.com sitesinde ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

Şu yazılar da ilginizi çekebilir:

* Sıfırdan İngilizce Öğrenme Eğitim Seti
  • Rahat İngilizce Sistemiyle Hızlı ve Kolay Öğrenin

  • PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

    Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

      Blogger Comment

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir