İngilizce Altyazılı Film İzle Eğlenerek Öğren

Akıcı İngilizce konuşmak için önemli bilgiler paylaştığımız bloğumuzda sizlerle bu gün, yeni ipuçlarından bahsedeceğim. Bu makalemde online İngilizce öğrenmenin eğlenceli metotlarından birini daha paylaşıyoruz. Film izlemeyi seviyorsunuz değil mi? Şimdi İngilizce altyazılı filmler izleyerek, eğlenceli bir biçimde http://speechyard.com/tr/ İngilizce öğrenebilir bununla birlikte İngilizcenizi ilerletebilirsiniz. Sadece filmler yok, bir yandan da Tv dizileri, en sevilen reklam filmleri, belgeseller, şarkılar ile müzik klipleri, çocuk filmleri, ropörtajlar, haberler gibi pek çok kategori altında sınıflandırılmış onlarca videoyu İngilizce altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
speechyard
 
 
Çalışma yöntemi çok kolay ve etkili. Tüm videolar İngilizce alt yazılı olarak hazırlanmış. Alt yazıları okurken, yeni kelimelerin üstüne tıkladığınızda ekrana o kelimenin Türkçe manasını gösteren bir küçük bölüm çıkıyor. Söz konusu paneldeki sözcükleri öğrenmek üzere kendi çalışma kitaplığınıza ekleyip bir süre sonra söz konusu sözcükleri tekrarlayarak öğrenebiliyorsunuz.
 
Yeni sözcükleri ekleyerek oluşturduğunuz kitaplığınız tamamıyla sizin ilgi alanlarınıza ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyor. Sözcükleri ezberlemek için; oluşturucu, dinle ve yaz, sözlük kartları ve de tercüme seçme şekilde farklı ve eğlenceli egzersizlerden faydalanabiliyorsunuz.
 
İşte bu sitenin sanırım en başarılı taraflarından birisi de, dünyanın her yerinden kayıt olan site müdavimleriyle iletişim kurup muhabbet edebilme imkanı vermesidir. Çok farklı toplumlardan insanlarla tanışıp arkadaşlık kurarak onlarla internet üzerinden yazışma yapabilir, filmler ve ayrıca diğer videolu dersler ile ilgili tartışabilir aynı zamanda öğrendiğiniz yeni kelimelerle pratik yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.
 
Elbette günümüzde internet, tabletler ve cep telefonlarıyla yaşamımızın vazgeçilmezi haline geldi. Bu durum da boş vakitlerinizi artık çok daha kaliteli bir uğraş ile, İngilizce öğrenmekle değerlendirebilmek demek oluyor. Bundan sonra İngilizce öğrenme vaktini kendiniz belirleyecek, tabletinizden ya da telefonunuzdan giriş yapıp, http://speechyard.com/tr/video/ İngilizce alt yazılı film izleyerek her yerde ve de sürekli kendinizi geliştirebileceksiniz.
 
Bu web sitesine üye olmak tamamıyla ücretsizdir. Dilerseniz facebook hesabınızla hemen giriş yapabilir veya e-mail adresinizle kolayca kaydolabilirsiniz. Hemen siteye girip, İngilizce öğrenme http://speechyard.com/tr/ döneminde değişik ve keyifli bir tekniği, şimdi bizzat deneyebilirsiniz. Bir taraftan İngilizce altyazılı film izlerken öbür taraftan sitedeki blog kısmında son derece faydalı teknikleri keşfederek hızlı, etkili ve de kolay İngilizce öğrenebilirsiniz. Yeni dostluklar kurup, yanlış yapma korkusu olmaksızın İngilizce pratik yapmaya hemen şimdi başlayın.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir