Zevkli İngilizce Öğrenme



İngilizce öğrenmek size de sıkıcı geliyor mu? Cevabınız evet ise, bunun sebebi nedir, hiç düşündünüz mü? Pek çok insan ingilizce öğrenmenin sıkıcı olduğunu düşünüyor. Bunun sebebi de, hiç şüphesiz, okullarda ve ingilizce kurslarında okutulan ders kitaplarının sıkıcı olmasıdır.

Gerçekten de okullarda ve ingilizce kurslarında okutulan ingilizce kitapları gerçek hayattan uzak ve sıkıcıdır. Bu yüzden öğrenciler, zevkli ingilizce öğrenme yerine, sıkılıp bunalmaktadırlar. Alsında ingilizce öğrenme sıkıcı değildir. Ders kitapları ve kurslar sıkıcıdır.

Zevkli ingilizce öğrenme çok önemlidir. İngilizceyi öğrenirken eğlenen ve zevk alanlar, sıkılarak öğrenenlerden daha hızlı ve kolay ingilizce öğrenirler. Bu yüzden sizlere, zevkli ingilizce öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

Effortless English ve Power English dersleri çok eğlencelidir. Bu desler mp3 dinleme dersleridir ve dinlerken sıkılmazsınız. Özellikle Effortless English setindeki mini story mp3 dersleri çok zevklidir. Bu derste AJ Hoge sizlere; abartılı, komik ve eğlenceli bir hikaye anlatır ve sürekli kolay sorular sorar. Böylece zevkli ingilizce öğrenirsiniz. Effortless English derslerini dinlerken gülümser ve hiç sıkılmazsınız. Eski ve sıkıcı yöntemleri unutun. Effortless English ile her derste tamamen eğlenerek ingilizce öğreneceksiniz.

Benzer Dersler:
Effortless English Sistemi
Kural 1: Kelime Ezberlemeyin
Kural 2: Gramer Çalışmayın
Dinleyerek İngilizce Öğrenmek

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir