Dinleyerek İngilizce Öğrenmek



İngilizce hikayeleri metinleri okuduğunuz metinleri anlıyorsunuz. Ama rahat ingilizce konuşamıyorsunuz. Çünkü, okullarda ve ingilizce kurslarında İngilizceyi gözlerinizle öğrendiniz. Bir sürü İngilizce kelime listeleri ezberlediniz, ingilizce ders kitapları okudunuz, ingilizce gramer kurallarını çalıştınız.

Bir çok İngilizce kelime biliyorsunuz, ingilizce grameri biliyorsunuz ve ingilizce okuduklarınızı anlıyorsunuz. Fakat ingilizce konuşanları duyduğunuzda anlayamıyorsunuz ayrıca ingilizce konuşurken zorlanıyor, sıkılıyorsunuz. İyi ingilizce konuşmak için İngilizceyi gözlerinizle değil, kulaklarınızla öğrenmelisiniz.

İngilizceyi Dinleyerek öğrenin. İşte bu çocukların öğrenme yöntemidir. Çocuklar konuşmayı dinleyerek öğrenirler. Onlar konuşmayı, ders kitaplarını okuyarak, kelime listeleri ezberleyerek ya da gramer çalışarak öğrenmezler. Onlar sürekli dinlerler. Anne babalarını ve çevrelerini uzunca bir süre sessiz kalarak dinlerler. Ve sonunda otomatik olarak konuşmaya başlarlar.

Effortless English ingilizce eğitim setiyle İngilizceyi, çocukların öğrendiği gibi sadece dinleyerek öğrenirsiniz. Effortless English ingilizce eğitim setindeki derslerin hepsi, mp3 formatında dinleme dersleridir. Çok iyi ingilizce konuşmak için İngilizceyi çocuklar gibi öğrenin. İngilizceyi gözlerinizle değil kulaklarınızla öğrenin.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir