Deep English Mp3 Hikayeler İngilizce Seti

Bu konumuzda size, yeni piyasaya çıkmış olan bununla birlikte çok kaliteli olduğunu düşündüğüm bir İngilizce eğitim setinden bahsedeceğim. Klasik İngilizce eğitiminde yapılmakta olan hatalardan ve ayrıca kusurlu İngilizce öğrenme metodlarından zaman zaman bahsediyorum. Söz konusu yanlışları bırakıp uygun tekniklerle İngilizce öğrendiğinizde, daha hızlı ve rahat İngilizce öğrenebileceğinizi belirtiyorum.

Daha da önemlisi, İngilizce öğrenmekle kalmayıp akıcı İngilizce konuşmak hedefliyorsanız bu uygun yöntemleri kullanmanız gerekiyor. Bir süre önce size Effortless English ve Power English İngilizce eğitim setini açıklamış ve önermiştim. Deep English İngilizce eğitim seti de, Effortless English’e çok benzeyen aynı zamanda uygun İngilizce öğrenme tekniklerini uygulayan dijital (sesli dersleri olan) bir İngilizce eğitim paketidir.

Deep English setinin içerisinde On iki adet değişik konudan (hikayeden) oluşan eğitim bölümü vardır (toplamda 120 sesli audio dersi bununla birlikte pdf yazı dosyaları). Söz konusu dersler genellikle; kişisel gelişim andıran ve bize ilham veren, kaliteli insanların hayatlarından bölümler içeren minik hikayelerden oluşuyor. Kaldı ki söz konusu kursun diğer adı “The True Stories Fluency Course” yani, Gerçekleşmiş hikayeler akıcı anlatım kursu. Eğitim konularının ilginç ve kolay olması, sizin daha çok dinlemek istemenizi ve bu şekilde İngilizcenizi daha çok ilerletmenizi sağlıyor.
Her bir eğitim bölümünün içerisinde birisi yavaş, diğeri normal anlatım seviyesinde oluşturulmuş iki tane dinleme dersi (Active Listening) vardır. Active Listening derslerini (önce yavaş, daha sonra normal versiyonu) birkaç kez dinledikten sonra, Bu ders için bir soru cevap bölümü (Active Speaking) vardır. İşte bu derste sizlere yöneltilen basit sorulara cevaplar vererek yeni kelimelerin anlamlarını pekiştirmiş oluyorsunuz.


Bir süre sonra yine aynı ders için konuşma kısmı olan Fluency Booster bölümü vardır. Bu derste de dinlediğimiz hikayeyi, gene sorular etrafında tekrar yorumlayarak anlatmış oluyorsunuz. Böylelikle İngilizceyi hem dinleyerek hem de konuşarak öğrenmiş oluyorsunuz. Yani Deep English mantığına uygun olarak, İngilizceyi çalışmıyor, onu kullanıyorsunuz.

Deep English İngilizce setinin, tıpkı Effortless English metodunda olduğu gibi 7 günlük bir kurallar paketi bulunmakta. Söz konusu kuralları ve bununla birlikte örnek İngilizce dinleme ve konuşma derslerini daha sonraki günlerde sizlerle Türkçe olarak vereceğim. İsterseniz Deep English web sitesini gezerek söz konusu ücretsiz dersler için e-mail kaydınızı bırakabilirsiniz. Böylelikle 1 hafta süresince her gün bir mail ile birlikte bu kuralları İngilizce olarak öğrenebilirsiniz. Detaylı bilgi ve ücretsiz e-mail aboneliğinizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Deep English kursunun ücreti 99,95 usd dir. Aynı zamanda Deep English tatmin (para geri ödeme teminatı) vermektedir. Deep English derslerinin İngilizce dinleme ve konuşmanızı geliştirmediğini düşünüyorsanız 60 gün içinde paranızın tamamını iade edeceklerini garanti ediyorlar. Kısacası Deep English işte bu hususta kendisine çok inanıyor. Test etmesi ücretsiz. Şimdi aşağıdaki kısa videoları izleyip, açıklamaları okuyarak Deep English derslerini daha ayrıntılı tanımış olalım.

Deep English Gerçekleşmiş Hikayeler Kursu




Hayat kısa: İngilizce çalışmayı bırakın, İngilizceyi kullanın. Deep English ile birlikte İngilizce hedefinize giden yolunuz konuşmak ve dinlemekten geçer. İngilizce ezberlemekten bunaldınız mı? Yalnız değilsiniz.

İngilizce çalışmak, akıcı konuşmanızı sağlamaz. Çok daha iyi bir teknik var.

Çok iyi ingilizce konuşan biri olabilmek için, daha çok konuşmaya ihtiyacınız var. İngilizce konuşmaları çok daha iyi anlamak için daha fazla dinlemeniz gerekir.

İşte sorun: daha fazla İngilizce dinlemek aynı zamanda konuşmak için yeteri kadar fırsatınız yok. İngilizceyi kullanmak için yeterli imkanınız yok. İşte cevap: İnteraktif dinleme ve konuşma gerçekleşmiş hikayeler. Deep English ingilizce eğitim kursunda şunları öğreneceksiniz:

  • Düşünmeden kolayca konuşacaksınız
  • Gerçek ingilizce konuşmaları anlayacaksınız.
  • Güvenli olarak iletişim kuracaksınız.

Dikkat edin İngilizce; çalışmak için değil, konuşmak içindir.

Deep English Programını En iyi kılan nedir?

Deep English, en beğenilen, enteresan bununla birlikte pratik İngilizce derslerini bulacağınız tek yerdir. Bizler buna Deep English adını verdik çünkü üstünde derinlemesine düşünmek isteyeceğiniz (tekrar tekrar dinlemek isteyeceğiniz) bununla birlikte hakkında konuşmak isteyeceğiniz oldukça ilginç bir İngilizce içerik kullanıyoruz. Deep English dersleri, sizleri daha fazla dinlemek ve ayrıca konuşmak için motive eder.

“Bu, sadece basit bir ingilizce dersi değil. İlk olarak ingilizce dinlemenizi ve ingilizce konuşmanızı ilerletiyor. Ama aynı zamanda da sizlere bir yaşam dersi veriyor. Çok teşekkür ederim. Sizler gerçekten çok harika öğretmenlersiniz.” (Gabriela Bordeianu - Romanya)

  • Bu günün ve dünün liderleri ve kahramanları ile ilgili bilgiler öğrenin.
  • Başarılı insanların, başarıya ulaştıran stratejilerini öğrenin.
  • Parlak fikirli bireylerin ne şekilde düşündüklerini öğrenin.

Öbür İngilizce eğitim setlerinde bu tip hikayeler bulamazsınız. İşte bu dersler sizi normal olarak daha fazla İngilizce dinlemeye ve bununla birlikte daha çok İngilizce konuşmaya isteklendiriyor. İşte bu yüzden Deep English İngilizce eğitim seti kendi alanında en iyisidir.

Kademe Kademe İngilizce Akıcı Konuşma Rehberi


Eğer İngilizceyi kullanmaya (çalışmaya değil) her gün 15 dakika ayırırsanız, İngilizceniz çok iyi ilerleyecektir. Günden güne İngilizce dinlemenizi, konuşmanızı, telaffuzunuzu, dil bilginizi ve kelime hazinenizi geliştirecek, takibi rahat bir programınız olacak.

“Deep English yöntemi sayesinde kendimi çok mutlu hissediyorum. İngilizce dinleme ve anlama kabiliyetim git gide gelişiyor ve daha şimdiden konuşmaya başladım bile.” (Ivone Hermes - Brezilya)

Deep English ingilizce eğitim seti, Yüz yirmi ayrı bölümü kapsayan 6 aylık bir settir. Ancak öğrencilerimiz bu kursun yararlarını çok daha çabuk görürler. Çünkü bizler, İngilizce çalışmaya değil, İngilizceyi kullanmaya konsantre oluyoruz. İşte bu sebepten İngilizcenizi daha hızlı geliştirebiliyorsunuz. Sonuçları farketmeye başladıkça bu durumu anlayacaksınız.


Çok daha basit ve daha çabuk İngilizce konuşmaya başladıkça, kendinizdeki bu ilerlemeyi fark edeceksiniz. Bizim eşsiz İngilizce konuşma derslerimiz (Active Speaking and Fluency Booster) size ilerlemenizi apaçık görme fırsatı sunacak.

Hızlı İngilizce konuşmaları basit bir şekilde anlayabilir hale geldiğinizde İngilizce dinleme kabiliyetinizin çok daha iyi duruma geldiğini farkedeceksiniz. Deep English, değişik konuşma hızlarında (yavaş ve hızlı versiyonlarda) kaydedilmiş derslerle kulaklarınızı eğiten tek İngilizce kursudur.

Her mekanda, Her zaman! Öğrenme Şimdi Başlayın!


Deep English Gerçek İngilizce Hikayeler Eğitimi mp3 derslerden oluşur. Derslerimizi hemen şu an bilgisayarınıza indirebilir ve şu anda faydalanmaya başlayabilirsiniz. Beklemek yok. Fazladan kargo parası ödemek yok. Dersleri şu anda alın. Şimdi, bugün öğrenmeye başlayın.


Aynı zamanda derslerimizi her mekanda çalışabilirsiniz. Bilgisayarda, mp3 player veya iPod aygıtlarda veya cep telefonunuza atarak dersleri çalışabilirsiniz. Dilediğiniz mekanda İngilizce çalışma ve konuşma pratiği yapabilirsiniz.

Bu özellik, zamana ihtiyacı olan hareketli, meşgul kişiler için çok iyidir. Bundan sonra, “İngilizce için yeterli zamanım yok” tarzda mazeretlere yer yok.

"İngilizceyi nasıl öğrenebileceğimizi anlatma şekliniz gerçekten müthiş. Hakikaten yararlı ve ben bu durumu çok iyi buldum. İngilizceyi basit öğrenmenin en iyi yöntemi, sizin ifade ettiğiniz gibi büyük fotoğrafa konsantre olmak. Yardımınız için çok minnettarım." (Berker Arman Turkey)

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir