Online İngilizce Dersleri ile İngilizce konuşmak


Online İngilizce dersleri, internetin büyük bir hızla yaygınlaşması ve hatta akıllı telefonlar sayesinde ceplerimize kadar girmesi ile büyük bir önem kazanmıştır. Şimdilerde büyük şehirlerde yaşamayan, ve yaşadığı yerde İngilizce kurslarına gitme imkanı bulunmayan fakat İngilizce konuşmak isteyen insanlar da, online İngilizce dersleri sayesinde amaçlarına ulaşabilmektedirler.

İçinde bulunduğumuz çağ “internet” çağıdır. Bireyler kaliteli ve nitelikli dil eğitimi almak için ellerinden geleni yapmaktadır. Diğer ülkelerle ve toplumlarla sağlıklı bir şekilde iletişim kurmak isteyen bireyler http://ingilizcekonusmak.blogspot.com.tr/ sitesi üzerinden, her saniye dil eğitimi almaktadır. Tüm dil programlarının mevcut olduğu bu site; çeşitli örnekleriyle ve videolarıyla, insanlara hizmet etmektedir. 

Online İngilizce dersleri
Küresel iletişimin ortak dili olan “İngilizceyi” hem görsellerle hem de yazılı bir şekilde internet üzerinden bireylere öğretmeyi amaçlayan ve gerçekten de dil öğretimi alanında başarısını kanıtlamış olan bir sitedir.  İngilizce dil bilgisi ve sözcüklerini insanların hafızalarına kazıtmak ve kalıcılığını sağlamak amacıyla birçok örnek göstermektedir, bir başka deyişle insanlara İngilizce dilbilgisi yetisini kazandırmak için görme ve işitme duyu organlarının dikkatini çeken çalışmalara imza atmışlardır.  

 Sitemiz bir dili öğrenmenin tek yolunun ezber olduğunu savunmamaktadır. Bugün hızla gelişen ve değişen dünyamızda gerçekten önemli olan bir şey varsa o da tüm ülkelerce kabul görmüş ve herkes tarafından konuşulan İngilizcenin öğrenilmesidir. İngilizce konuşmak sitemizde yayınladığımız online İngilizce dersleri sayesinde insanlar diğer ülkelere rahatlıkla seyahat edebilir, her alanda alışveriş yapabilir ve diğer ülkelerle ekonomik ilişkilerini doğru bir şekilde yürütebilir, kendi düşüncelerini diğer insanlara rahatlıkla ifade edebilir.
 
Dünya dili olan “İngilizceyi” kalıcı bir şekilde öğrenmek ve bilgilerini oturtmak için web sitemizde yayınladığımız İngilizce videoları rahatlıkla kullanabilir ve oradaki bilgiler sayesinde kendilerini her anlamda özgür hissedebilirsiniz.
 
http://ingilizcekonusmak.blogspot.com.tr/  daha çok online İngilizce dersleri üzerinde yoğunlaşmış ve uzun yıllardan beri titizlikle “daha iyi nasıl hizmet verebilirim” diye çalışmalar yapmış, kendisini geliştirmiştir. Küreselleşmenin gereği olarak İngilizce öğrenilmesi hele de bunun sitemiz üzerinden yapılıyor olması mutluluk verici bir olaydır. Başarılı kadromuz sayesinde hemen her yaştan herkese İngilizce öğretmek gayesi içindeyiz.
 

Online İngilizce Öğreniyorum

 
Siz de İngilizce konuşmak istiyorsanız, sitemizde paylaştığımız videolar ve makalelerle bunu gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. İngilizce öğreniyorum diyenlere eğitim setleri başlıklı yazımızda, hiç kursa gitmenize gerek kalmadan evde İngilizce öğrenme imkânlarını keşfedebilirsiniz. Bu setlerden arasından Rahat İngilizce setini, sıfırdan İngilizce öğrenmeye başlayanlar ve orta seviyeye kadar olan arkadaşlar için özellikle tavsiye ediyoruz.
 
İngilizce konuşmaları anlayabiliyorum ama konuşamıyorum diyen, orta ve üzeri seviyede olan arkadaşlar için ise Learn Real English gerçek İngilizce anlama ve konuşma setini öneriyoruz. Bu set içerisinde bulunan bir çok deyim ve sık kullanılan ifadeyi, mini hikaye “dinle ve cevapla” dersleriyle pratik yaparak öğrenme şansı bulacaksınız. Ayrıca izlediğiniz İngilizce filmleri anlayabilmek için bu set size gerçek anlamda yardımcı olacaktır.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

2 yorum:

  1. Arkadaşlar online İngilizce dersleri gerçekten harika. Mutlaka faydalanmanızı öeneriyoruz. Özellikle youtube videoları, İngilizce konuşmak isteyenler için çok faydalı olur. Bol bol tekrarlı olarak dinleyin.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınızla katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz hocam. Sitemizde paylaştığımız online İngilizce dersleri ve youtube İngilizce videolarının herkese faydalı olmasını dileriz.

    YanıtlaSil

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir