Akıcı İngilizce Konuşmak Nasıl Öğrenilir

Akıcı İngilizce konuşmak, İngilizce öğrenme çabalarımızın nihayi hedefidir. Sizlerle daha önce pek çok kez, hızlı ve kolay İngilizce öğrenme konusunda tavsiyeler paylaştık. Şimdi de Deep English programının hazırlayıp yayınladığı bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu videoyu izleyince, İngilizce bilmekle İngilizce konuşabilmek arasındaki farkı daha iyi anlayacaksınız.
 
İngilizce öğrenmekle, bisiklet sürmeyi öğrenme arasındaki ilişki nedir? Size biraz tuhaf bir sual gibi gelebilir. Fakat alt taraftaki kısa video klibi izlediğinizde sizlere Deep English İngilizce kursunun nasıl iyi İngilizce konuşmanıza bununla birlikte İngilizce konuşmaları nasıl çok daha iyi anlamanıza yardımcı olacağını keşfedeceksiniz.
 
Bisiklet sürmeyi nasıl öğrendiğinizi anımsıyor musunuz? Bu konuyu bir düşünün. Bisiklet okuluna gittiniz mi? Bisiklet sürmeyi öğrenmek için bir çok ders kitaplarını mı ezberlediniz?
 
Tekrar tekrar çalıştığınız bisiklet sürme kurallarını hatırlıyor musunuz? Bunları hatırlamıyorsunuz değil mi? İyi, çünkü biz de hatırlamıyoruz. Hiç kimse bisiklet sürmeyi okuyarak öğrenmez. Bisiklete binmeyi, yaparak öğrendiniz.
 
Düştünüz, bir daha denediniz. Her seferinde düştünüz fakat daha sonraki denemenizde biraz daha ilerlettiniz. Dengenizi sağlamayı öğrenmeye başladınız. Bisiklet sürmenin oldukça rahat hale geldiği güne dek; gün be gün daha emin ve başarılı bir biçimde bisiklet sürmeye başladınız. Bunu yaparak öğrendiniz. İngilizce konuşmak da aynı teknikle başarılabilir.
 
İyi İngilizce konuşmak için ne yapıyorsunuz? Hızlı İngilizce konuşmaları daha kolay anlamak için ne yapıyorsunuz? Daha emin ve güzel konuşmak için ne yapıyorsunuz?
 
Doğru eylemi yapmak, başarılı bir İngilizce konuşmanın püf noktasıdır. Daha kolay İngilizce konuşmak için daha fazla konuşmak gereklidir. İngilizce konuşmaları çok daha iyi anlamak için, daha çok dinlemek gereklidir. Bu öyle bir konu ki, İngilizce öğretmenlerinin bile çoğu bunu bilmiyor. Onlar sizden, ezberleyerek öğrenmenizi istiyorlar. Gramer kurallarını talim ederek öğrenmenizi istiyorlar.
 
Bu başlangıç aşaması için gereklidir. Fakat, bu videoyu izliyorsanız siz başlangıç düzeyinden ilerdesiniz. Ders kitapları ve gramer talim ederek iyi İngilizce konuşamazsınız. Bunu sadece konuşarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu da İngilizceyi kullanmak demektir. İşin doğrusu İngilizceyi kullanmak, bir tecrübe kazandırır. Deneyim de sizlerin İngilizceyi oldukça güzel konuşmanızı sağlar.
 

Şu anda, bu derslerle ne öğreneceğinizi ve ayrıca neler öğrenmeyeceğinizi biraz daha detaylı anlatmak istiyorum. Deep English İngilizce setindeki yavaş ve bununla birlikte hızlı çeşitleri bulunan dinleme hikayeleriyle kulaklarınızı eğitirsiniz.
 
Aktif konuşma dersleriyle İngilizce konuşmanızı geliştirirsiniz. Gramer amaçlı derslerimizde İngilizce dil bilgisi öğrenirsiniz. Grameri kullanacaksınız, çalışmayacaksınız. Bizler İngilizce konuşma ve dinlemeye yoğunlaşıyoruz. Çünkü odaklanmış uygulamalar hedefe ulaştıran en kestirme yollardır. Deep English İngilizce eğitim seti, konsantre uygulamaları yapmanız ve netice almanız için sizlere ışık tutar.
 
İngilizce konuşma egzersizi yapmak, bir çalışma partneri olmadan epey zordur. Bu durumun çözümü Deep English İngilizce setidir. İnteraktif konuşma hikâyeleriyle yalnız olsanız bile, İngilizce konuşma becerinizi geliştirebilirsiniz. Söz konusu hikayeler, öbür okulların uyguladığı bildiğiniz sıkıcı dinle ve tekrarla dersleri değildir.
 
Bizim aktif İngilizce konuşma derslerimizle, sadece dinleyip tekrarlamazsınız. Dinle ve tekrarla tekniği, gerçek İngilizce konuşma olmuyor. Bizim orjinal hikaye derslerimizde, hikaye anlatanla konuşursunuz. Deep English İngilizce seti sizin sürekli konuşacağınız birisi olur. Mevcut konuşma zamanınızı artırmak, İngilizce konuşmanızı ilerletmenin yegane yoludur.
 
Derslerinizi lap topunuza, telefon yahut mp3 çalarınıza yükleyebilir, dilediğiniz mekanda ve zamanda İngilizce dinleme ve konuşmanızı geliştirebilirsiniz. Yolda işinize giderken, evinizde temizlik yaparken, yemek yaparken, antrenman yaparken dersleri dinleyebilirsiniz.
 
Mp3 biçimindeki sesli derslerle, İngilizce pratik yapma ve de İngilizce amaçlarınız için yol almak oldukça kolaydır. Play tuşuna basın, dinleyin ve konuşun. İşte bu kadar kolay. Deep English programını satın aldığınızda gerekli olan her şeyi anında bilgisayarınıza yükleyip başlayabilirsiniz. Kargo beklemenize gerek yoktur. Bir kez ödeme yaparak hemen şimdi derslerinizin tümünü satın alabilirsiniz. Toplam olarak Yüz yirmi den fazla İngilizce dinleme ve konuşma derslerine sahip olacaksınız.
 
Şimdi karar vermeden evvel, garanti hakkında bilgi vermek istiyorum. Deep English İngilizce eğitim seti, sizlerin İngilizce dinleme ve konuşma yeteneğinizi çok daha iyi duruma getirecektir. Eğer bu olmazsa, paranızı geri alacaksınız. Bu seti tam garantili olarak test etmenizi istiyoruz. Dersleri satın aldıktan sonra, sizin için yararlı olmadığını düşünürseniz, hemen bizimle irtibata geçip Altmış gün içinde paranızı geri alabilirsiniz.
 
Artık bir yol ayrımındasınız ve Üç seçeneğiniz var:
 
  1. Hiçbir şey yapmayabilirsiniz. Eski tekniklerle öğrenmeye devam edersiniz. Fakat asla arzuladığınız gibi akıcı İngilizce konuşamazsınız.
  2. İngilizce konuşulan bir ülkeye giderek kendinizi İngilizceyle kuşatabilirsiniz. Şayet zamanınız ve de paranız mevcutsa bunu yapabilirsiniz. Fakat pek çok insan için bu çok olası değildir.
  3. Deep English İngilizce programını %100 para geri ödeme teminatımızla deneyerek, harika akıcı bir İngilizce konuşmanın öz güvenini ve prestijini kazanmaya başlayabilirsiniz.
 
Seçim sizindir. Fakat umarım İngilizce öğrenmek için daha kolay bir teknik olduğunu görebilir ve bunu gerçekleştirebilirsiniz. Şayet herhangi bir sorunuz varsa bize daima yazabilirsiniz. Sizin fikirlerinizi ve sorularınızı öğrenmeyi çok isteriz ve size yardımcı olabilmek için buradayız.
 
Yaşam kısa! Daha ne bekliyorsunuz. Yolculuk yapmak, arkadaş edinmek ve güvenle işlerinizi ilerletmek için İngilizcede Uzmanlaşın. Deepenglish.com’u ziyaret edin ve hemen başlayın.
 

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir