Extra English İngilizce TV Dizisi 01



Extra English, BBC'nin İngilizce eğitim programlarından biridir. Ve bence İngilizce öğrenenler için en eğlenceli ve faydalı programlardan biridir.
 
Sizin için Extra English İngilizce TV dizisinin İngilizce altyazılı olan videolarını bulup sitemize eklemeye başlıyorum. Gerçi dizide geçen İngilizce konuşmalar gayet anlaşılır ama yine de İngilizce altyazılar, İngilizce kelimelerin telaffuzlarını öğrenmek için faydalı olabilir.
 
Bu eğlenceli İngilizce dizinin tüm bölümlerini hemen için, sitemize e-mail yoluyla ücretsiz abone olabilir, yeni yayınlanan bölümlerden anında haberdar olabilirsiniz. Ücretsiz abone olmak için burayı tıklayın.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR:

Merhaba arkadaşlar, internetten İngilizce öğrenmek istiyorum diyenlere yardımcı olmak için bir çok faydalı içerikleri sitemizde paylaşıyoruz. Yayınladığımız İngilizce video dersleri, makaleler ve mp3 dinleme derslerini faydalı buluyorsanız, sosyal medyada sitemizi paylaşarak bize destek olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyor, İngilizce eğitiminizde başarılar diliyoruz.

    Blogger Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Akıcı ingilizce konuşmak - Yorumlarınız Değerlidir